Login ID :  Katalaluan :    Lupa password? Daftar Sekarang
 
 
 
 
 

 

Terima Kasih kerana sudi

berkunjung ke web saya

 

 

Moga anda dapat explore web nie

dan berkenan dengan

produk dan servis

yang ditawarkan

 

 

 

Web www.rahsiafirdaus.com

 

adalah bisnes sah

di Sisi Undang undang Malaysia

 

dan didaftarkan dengan

Suruhanjaya Syarikat Malaysia

 

dengan

Nama Perniagaan

Rahsia Firdaus Enterprise

No Pendaftaran : PG0408536-H

 

 

 

 www.rahsiafirdaus.com

adalah web paling top di Malaysia

Di Google

 

Bukti anda boleh

masuk www.google.com

 

dan taip keyword

 

web produk seks Malaysia

 

dan web www.rahsiafirdaus.com

di tempat pertama

dalam semua web di Malaysia

 

http://www.wasap.my/60164650338

 

Testimoni pelanggan

dengan

www.rahsiafirdaus.com

 

Hanya yang terbaik dari saya

untuk pelanggan

bagi saya

pelanggan saya

adalah sahabat saya

 

 

 

Tonton Video dibawah

untuk mengetahui

apa sebenarnya

 

www.rahsiafirdaus.com

 

 

 
 
 
Pelanggan suka jadi
pelanggan tetap saya

 

 

Bukti Pelanggan puas hati

dengan 

 

www.rahsiafirdaus.com

 

Barang pelanggan cepat sampai

 

 

 

 

Pelanggan puas hati

dengan produk saya

 

 

 

Komisyen RM100

 

 

jika kenalkan Pelanggan yang berminat

bina web seperti saya

 

www.rahsiafirdaus.com

 

Harga RM850

termasuk

domain name,hosting juga servis web

jika berlaku apa apa masalah

24 jam sehari

 

Peluang Buat duit dengan saya

 

Komisyen

RM50

berulang kali

dengan saya

 

 

walaupun

  tanpa modal satu sen

pun

 

Berminat nak

dapatkan

komisyen RM50

berulang kali

dengan saya

segera

 

 

 

whatsapp saya

016-4650338

 

 

Kepada yang nak

Insurans Nyawa terbaik

untuk hidup anda

 

saya kenalkan pada Anda

Allianz

Syarikat Insurans terbaik dunia

 

 

Ingin dapatkan Pelan Insurans dari

syarikat Insurans

terbaik dunia

 

Bukti Allianz

Menduduki

Syarikat Insurans

terbaik dunia

 

(Boleh Google sendiri

the best Insurance company 

in the world)

 

 

juga bukti dibawah

saya sebagai Klien

Insurans Allianz

mendapat Insentif

dari Allianz

 

 

Anda nak Insurans Nyawa Allianz

hubungi saya segera

Di Atas bukti Insurans Allianz

beri elaun wad kepada saya

 

 

Hanya serendah RM200 sebulan

dengan Allianz Medical Card

 

 

anda mampu mendapat perlindungan

hingga RM1juta

 

Allianz adalah syarikat Insurans terbaik dunia

kenapa nak cari lain bila ada yang terbaik

   

Berminat hubungi saya segera 016-4650338

 

atau

 

nak produk seks

best lelaki wanita

 

untuk kepuasan nikmat seks tak terhingga

 

dengan pos percuma

boleh explore

web saya

 

  

 

atau

terus whatsapp saya

016-4650338

 

 

 

PACAK LANGIT PEARL PLUS

 

Pil Kapsul Tambahkan Nafsu Lelaki

juga keraskan Zakar

 

Sebotol ada 10 biji sahaja

 

Ambil sebiji hanya ketika hubungan SEKS

 

Hanya RM50 sebotol

 

Poslaju Percuma ke seluruh Malaysia

termasuk Sabah Dan Sarawak

 

2 Botol cuma RM90 sahaja

 

 

Berminat untuk bina rumah sendiri

di atas tanah sendiri hanya serendah

RM70,000 sahaja

 

saya boleh bantu anda

untuk bina Rumah anda sendiri

hanya di Malaysia

 

 

Berikut adalah Video Rumah yang siap

dibina atas tanah sendiri

 

 

dengan syarat

 

Tanah atas nama anda sendiri di Malaysia

Terbuka pada sesiapa sahaja

 

 

kecuali status Bangkrap oleh Bank Negara

Kepada yang blacklist layak untuk memohon

 

 

Jika anda ada masalah

dengan pinjaman bank

 

 

Saya boleh uruskan anda

dapatkan pinjaman bina rumah

tanpa melalui bank

 

 

 

 

 

Jika berminat call saya 016-4650338

dan

jumpa face to face

untuk urusan pembinaan

rumah anda sendiri

di atas tanah anda sendiri

 

 

  

Phero X

 

Perfume Lelaki Dari Russia

 

perfume lelaki

 

paling terbaik di Dunia

 

Hanya RM60 sebotol

 

 

Nak Pil LELAKI
NO. 1 DUNIA
 
 
Vimax Izon Kanada
 

 

 

   
Gerenti original hanya  
 
RM200 sebotol
 
poslaju percuma ke seluruh Malaysia
Jap je sampai
Boleh periksa original vimax di
 
 
 
 
 
Kalau beli direct dari Web vimaxpills sebotol
 
dah lebih rm270
 
Tapi dengan saya termasuk poslaju
 
 
 
cuma RM200 sahaja sebotol
 
Jaminan wang akan saya pulangkan
 
jika Vimax bukan original
 
 
 
 
Nak cepat cepat whatsapp saya 016-4650338
 
Ingat nak vimax pil izon kanada original
 
 

 

 

 

Bazooka Pil Zakar

 

Untuk hubungan Seks

yang tiada tandingan

 

30 Biji sebotol

 

Hanya RM160 sebotol

 

2 BOTOL RM300

Pos Free

 

 

 


 

 

EPM CAPSULE

 

 GOLD PREMIUM

 

Pil Zakar SEKS Lelaki

terbaik EROPAH

 

German,Sweden,Italy,

England,France

 

10 Kali ganda

Lebih hebat dari Viagra

 

Berkesan panjangkan

besarkan zakar

 

Tahan lama Seks

 

Bagi lebih banyak air mani

dan lebih pekat

 

50 Biji sebotol

 

Hanya

RM300 sebotol

 

4 Botol

 

Hanya RM1,000

 

 

 

Hammer Of Thor Pil

 

Pil Seks Lelaki

No 1 Indonesia

 

KELEBIHAN  OF Hammer Of  THOR.® PIL

                  

********************************************

Meningkatkan Stamina.

Membangkitkan Ghairah Libido.

Mengatasi Permasalahan Ejakulasi 

      Pramatang

Menambah Ketegangan, Lebih Kuat             

      & Keras Semasa Ereksi.

Mendapatkan Orgasme Yang Lebih 

      Nikmat.

Mengubati Impotensi.

Tahan Lebih Lama.

Membesarkan & Memanjangkan Saiz 

      Zakar.

 

30 biji sebotol

 

RM300 sebotol

poslaju percuma

ke seluruh Malaysia 

 

Germany Sex Drops

 

Perangsang nafsu

seks wanita

 

terbukti berkesan

merangsang seks wanita

dalam masa 5 minit

 

hanya RM120

untuk sekotak

 

Satu Kotak

ada 3 Botol

 

pos percuma

ke seluruh Malaysia

Superboobs

 

Pil Seks wanita

 

untuk

membesarkan payudara,

 

melentikkan punggung

 

juga merapatkan faraj

terbukti berkesan dari USA

 

hanya RM250 sebotol

Pos Free

 

 

 

GAMBIR EMAS

 

Produk Seks Lelaki

yang makin

mendapat sambutan

di Malaysia

 

(Iklan Billboard Gambir Emas

di Highway Malaysia)

 

  

 

 

Untuk tahan lama seks 

untuk keras panjang

Untuk Besarkan Zakar

 

hanya terbaik untuk zakar anda

 

Hanya RM80 sebotol

2 botol RM150

 

Pos percuma

ke seluruh Malaysia

 

 

Mikrofon wayarless dengan speaker

 

Untuk peniaga pasar malam atau

yang perlu promosi biz

dihadapan orang

atau kepada yang suka menyanyi

Ini lah yang anda cari selama ini

 

Maklumat lengkap video bawah

 

 
 
disertakan bersama bag juga
warranty 3 bulan
jika berlaku sebarang kerosakan
 
Hanya RM120 satu
poslaju percuma ke seluruh Malaysia
 
Jika beli dari 3 Unit dan ke atas
 
hanya RM100 satu poslaju free
Berminat whatsapp saya
 
segera 016-4650338

 

 

Nak krim

 

besarkan

montokkan

anjalkan

padatkan

payudara

 

hanya

RM80 sebotol

pos Free

 

 

 

 

 

Pam Zakar

 

(100% tekanan Air)

 

Hydromax X30

 

hanya

RM180 satu

Pos Percuma

 

 

  

 

 

Jom Big Gun!!!

 

Tablet Kunyahan Lelaki

hanya RM150 sebotol

pos free 

 
 
 
Jaminan wang dikembalikan jika dalam 60 hari
 
pengambilan Big Gun tiada apa apa kesan untuk anda
 
 
 

  

Jika anda mahukan lebih banyak

pilihan produk seks lelaki wanita

boleh klik gambar dibawah

 

ada pelbagai pilihan untuk anda

dan

jika anda nak

produk yang betul betul sesuai

dengan keinginan seks anda

 

sila whatsapp segera saya

016-4650338

 

 

 

 

Setiap produk akan dipos dengan poslaju

 

Barang dipacking kemas juga

pos sebelum 4 petang

 

Tak perlu takut barang tak sampai

sebab saya ada lesen ssm

meniaga sah

 

 

 

Nak kereta mewah

 

 

Nak Mercedes

 

 

Nak Mini Cooper

 

 

Belajar dengan

 

Khalid Jutawan Muda Melayu

 

Klik gambar dibawah

 

Info Percuma

 

 

 

 

 

Penawar untuk diebetis

(Kencing Manis)

ada 2 jenis

Peria Chew Tablet RM60 satu (Tablet)

Jus Perialicious RM55 satu (jus Cecair)

Pos Percuma

Ke Seluruh Malaysia

 

 

 

 

 

Maklumat lanjut tentang

Pil Penawar Saraf

dibawah

 

http://pilrajasaraf.com/index.php/dausbiz

 

 

 

Saya adalah agen sah

Syarikat Cuckoo Malaysia

No id Natural Executive saya

NE 25967

 

dan saya adalah wakil Sah Jualan

Produk Cuckoo Seluruh Malaysia

termasuk Singapura,Brunei dan Filipina

 

Nak apa sahaja produk Cuckoo

 

di www.cuckoo.com.my

 

dan saya boleh uruskan apa sahaja

produk Cuckoo

yang anda minati

 

serta jika ada ingin menjadi

Wakil Jualan Produk Cuckoo

seperti saya

 

Anda boleh terus

whatsapp saya 016-4650338

 

CUCKOO adalah

Jenama Alat Kelengkapan No.1

di Korea Selatan

 

 

atau

nak penapis air terbaik Malaysia

dengan

5 tahun

Jaminan kerosakan

hubungi saya segera

 

  

 

 

Anda nak buat duit dengan Uber hingga lebih RM10,000 sebulan

Boleh klik banner dibawah

 

 

Tonton video youtube dibawah untuk

mengetahui ringkasan web ini

 

www.rahsiafirdaus.com

 

 

 

Terima kasih sekali lagi daripada Saya:

Saudara Mohd Firdaus

No handphone:

016-4650338

(boleh add wee chat,line,

kakao talk,whatsapp)

 

Group Chat Telegram saya -
 
 
 
 

Channel Telegram saya :

 

Jangan lupa like

fanpage facebook

rahsiafirdaus.com

 

(Klik Dibawah )

 

 

Boleh hubungi saya dalam

tempoh 24 jam sehari

 

(boleh jumpa saya face to face

tapi whatsapp call dulu

untuk saya set appointment dengan anda)

 

Email: 

firdausnegeri7@gmail.com

 

Malaysia  Internet marketer

juga rakan bisnes anda

 

Semua produk yang ditawarkan di web ini

tidak menyalahi

undang-undang negara Malaysia

 

dan

 

tak ada satu Produk disini disenarai

sebagai

ubatan terlarang di Negara Malaysia

 

Anda boleh periksa

setiap produk di web saya

ada tak yang disenarai

sebagai ubatan terlarang

 

http://www.pharmacy.gov.my/v2/ms/apps/adulterated

 

(Dapatkan minyak wangi perfume lelaki dan wanita

Phero X,Pherolins,Pheromances,Pheromiss dan banyak lagi

dengan harga murah dan dibawah harga pasaran serta
 

dapatkan Produk Kepuasan Seks Lelaki Dan Wanita

seperti Vimax ,Waterbuddy dan pelbagai produk seks

dibawah harga pasaran dengan saya)

 

Untuk yang nak lebih pilihan

produk kepuasan seks suami isteri

boleh klik gambar dibawah

(Kenikmatan seks tak terhingga

Jom try produk saya)

 

 

Energy Power Pump

Pam Zakar terbaik Jepun pun ada disini

RM190 satu Pos percuma

ke seluruh Malaysia

(harga pasaran Malaysia RM250 satu)

 

 

 

                 

                Hanya RM90 sebotol

                   Phero King

          Perfume Pemikat Wanita

                   Pos Percuma

                 ke seluruh Malaysia

 

 

Untuk Penghidap Kencing Manis (Diabetes)

 

saya ada penawarnya

 

 

 

Anda penghidap penyakit

kencing manis

(Diabetes)

saya ada penawarnya  dibawah

penawar untuk diebetis

(Kencing Manis)

ada 2 jenis

Peria Chew Tablet RM60 satu (Tablet)

Jus Perialicious RM55 satu (jus Cecair)

Pos Percuma

Ke Seluruh Malaysia

 

 

 

 

Testimoni Pengguna

 

 

 

Maklumat lanjut tentang

Pil Penawar Saraf

dibawah

 

http://pilrajasaraf.com/index.php/dausbiz

 

 
 

 

Anda nak buat duit dengan

Forex

lebih RM5,000 seminggu

klik gambar dibawah

untuk yang berminat

 


 

 

 

 

Juga kepada yang nak melancong ke

seluruh dunia!!!

Saya leh bantu tak kira di mana saja anda nak pergi

Tokyo,Paris ,New York

atau mana saja di Dunia saya akan bantu anda .

Bukti dibawah,

anda hanya klik gambar dibawah untuk

info percuma

 

 

 

   

Coway adalah Jenama

Produk yang paling kukuh di Malaysia

 

 

Coway mendapat Pengiktirafan Sijil Halal

Dari Jabatan Kemajuan Islam Malaysia

 

 

 

 

Untuk melihat detail Semua Produk Coway

boleh terus ke alamat web syarikat Coway

 

www.coway.com.my

 

Coway yg terbaik untuk family anda senang

cepat pantas dan jimat duit

Coway Penapis Air No. 1

di Malaysia dan Korea  Selatan

Hanya serendah RM4 sehari anda boleh miliki Coway

(minimum contract 2 tahun,

hak milik 5 tahun) termasuk

• percuma penghantaran
• percuma pemasangan
• percuma service setiap 2 bulan
• percuma tukar filter setiap 6 bulan
• percuma alat ganti
• warranty sehingga 5 tahun
• percuma pindahan

Coway yg terbaik. ..cuba baru tahu...xperlu buat loan...potongan auto debit. ..

 

 

 

 

Untuk sebarang pertanyaan terus hubungi saya

Firdaus 016-4650338

 

Kenapa anda perlu dapatkan

Coway dengan saya???

1) Free Gift akan diberi kepada

pelanggan yang beli terus dengan saya

tak kira dimana sahaja anda berada sama ada

dari Perlis hingga ke Sabah.

 

Semua produk Coway yang dibeli anda diberi

pemasangan percuma oleh pegawai yang bertauliah.

Sebaik sahaja anda beli dengan saya,

saya akan poslaju percuma free gift

kepada anda juga 

  warranty jaminan

hingga 5 tahun 

                   jika berlaku sebarang kerosakan

                atau masalah,

 

Coway sanggup menanggung

apa saja masalah berkaitan

penapis air,

air purifier atau apa sahaja

produk Coway yang anda guna. 

 

Kepada yang dah ada produk Coway

dan nak sewa beli baru

jom trade in dengan saya,

 

banyak faedah bila anda sewa

beli Produk Coway dengan saya.

 

Jika Produk Coway anda dah habis

warranty dan produk Coway anda lama,

 

sebaiknya trade in yang baru dan

buat sewa beli baru itu terbaik,

 

Cari saya untuk trade in

Produk Coway lama anda.

 

Anda akan dapat free gift dengan saya

juga pelbagai diskaun apa saja

yang saya tawarkan di web saya

 

 

  

2) Jika berlaku sebarang masalah

dengan produk Coway anda,

saya akan cuba selesaikan segera

dan paling best

setiap 2 bulan

pegawai Coway akan datang

dan

servis produk Coway anda

tanpa 1 sen bayaran pun juga

jika berlaku kerosakan semuanya

ditanggung Pihak Coway. 

 


 

3) Coway adalah Produk Korea

yang satu satunya

Pengeluar Kilang Penapis Air

terbesar di dunia

 

 

4)Mendapat pengiktirafan

Penapis Air Terbaik No. 1

di Malaysia

 

Malaysia's Most Trusted Water Purifier Brand

 


 

 

5) Dengan kurang RM5 sehari

anda layak untuk miliki

penapis air terbaik di Malaysia,

hubungi saya segera

016-4650338

 

untuk saya uruskan Coway

terus ke rumah anda tak kira

dimana sahaja anda berada di Malaysia

Number Health Planner Code saya 529751

 

dan

 

Saya adalah wakil Jualan sah yang dilantik Coway

dalam urusan jual beli produk Coway

seluruh Malaysia

boleh periksa di web syarikat Coway

www.coway.com.my

Number Code Health Planner saya

529751

sebagai bukti saya agen sah Coway

 

 

6) Jika anda beli melalui saya,

bukan hanya free gift  sahaja

anda akan terima tetapi

pelbagai bonus dari saya

sama ada promosi produk

atau servis di web ini kerana

memilih saya sebagai

Agen Coway anda 

 

 

 

Hanya serendah RM4 sehari sahaja

anda boleh dapatkan

penapis air No satu Malaysia

Coway hubungi saya segera

Firdaus 016-4650338

 

 

Sapa2 nak pi bali jauh sangat.. buleh la mai sini..

resort boutique consep Balinese... confrim jatuh cinta... 

price more cheaper from walk inn...   # Batu Feringgi...

 

 

Book awal for nice room..  saya bagi the best room k..

Pm for price... k

whatsapp saya atau telegram saya 016-4650338

Anda akan dapat bilik yang best dari saya

jika dibandingkan anda walk in terus

ke Lost Paradise Resort

 

Jika tempah melalui saya tiada gst atau

apa apa bayaran servis caj dikenakan

juga harga diskaun

jika dibanding walk in terus

 

              

         Nak bercuti ke

         Lost Paradise Resort Penang,

                 Hubungi saya segera

                       016-4650338

 

Anda suka Kereta Mewah?

Nak dapatkan Porshe,Lamborghini,

Ferarri,BMW,Audi,Mercedes,

JAGUAR,

RANGE ROVER dan

apa jenis kereta Mewah

Hubungi saya segera

 

 

 

Porshe Tahun 2013

Hanya RM388,000

 

Sebarang pertanyaan hubungi

Firdaus 016-4650338

 

Jom buat duit lebih RM40,000 sebulan

macam kejayaan Jason Tan

klik banner dibawah untuk free info

 

 

Kenapa anda perlu

join saya???

 

saya mudah dihubungi anda 24 jam sehari dengan

no phone saya sama ada dengan

whatsapp telegram line kakaotalk dan weechat

016-4650338

 

Anda juga boleh juga jumpa saya face to face

untuk belajar buat web atau untuk apa saja tujuan bisnes

 

 Saya berpengalaman dalam bisnes internet

dan saya ada bukti kejayaan biz internet

http://www.rahsiafirdaus.com/index.php?ac=199

dan anda boleh buat duit dengan saya

 

 

 

Untuk peniaga internet yang

nak iklan web atau biz anda

iklankan menggunakan dutanaga

terbukti berkesan

boleh klik di link dibawah

 

 


 
 
Testimoni Pengguna Rsi Legend Oil
Hanya RM80 sebotol
pos seluruh Malaysia
terbukti berkesan
wang dipulangkan 100% jika tidak berkesan
 

                                     ( Harga RM70 sebotol

                               jika anda beli lebih 2 Botol )

 

 

 

 

 
(Jaminan wang dikembalikan
jika sebarang bisnes sama
ada produk perkhidmatan di web ini
 
tidak memberikan keuntungan pada anda
sama ada dari segi wang atau produk
 
yang tidak memenuhi kepuasan
terutamanya produk seks yang di tawarkan)
 
   

 

 

 
 
Kepada yang ada produk
atau servis nak iklan
boleh iklan dibawah
 
Hubungi saya segera
 
apa sahaja produk dan biz
 
hanya perlu whatsapp telegram saya
 
016-4650338 

 

Haifa Wehbe 

هيفاء وهبي